Panouri solare

Pret Panouri Solare

Acest tip de sistem functioneaza tot timpului anului si asigura intre 50% si 100% din consumul zilnic de apa calda menajera. Sistemul functioneaza la presiunea retelei si nu necesita montajul la o inaltime mai mare decat cea a ultimului consumator. Interiorul boilerului este realizat din inox. Sistemul bazat pe panouri solare se poate monta pe acoperis, pe schelet metalic sau chiar in curte, la nivelul solului. Nu este necesar sa se goleasca pe timpul iernii deoarece apa nu circula direct prin tuburi.

Productia de energie prin folosirea de panouri este preocuparea de baza a societatii industriale din secolul 21. In marea majoritate, problemele noastre ecologice sunt pricinuite de utilizarea combustibililor fosili. Numai o schimbare radicala a perspectivei poate preveni “ infarctul ecologic” al planetei noastre in deceniile care urmeaza.

Pret Panou Solar :Desigur, pompele de caldura pot fi instalate în oricare zona a tarii, singurele limitari care pot interveni sunt legate de suprafata terenului disponibil sau debitul de apa ce poate fi asigurat din pânza freatica. În cazul modelelor sol-apa cu sistem de colectare a energiei solare stocata în sol prin colector tip serpentina orizontala, suprafata minima disponibila de teren pentru amplasarea colectorului trebuie sa fie de aprox. 2/2.5 x suprafata imobilului ce urmeaza a fi încalzit cu ajutorul pompei de caldura. Daca sistemul de colectare a energiei solare stocate în sol este prin foraje verticale, colectorul în acest caz trebuie sa fie de tip U. Valoarea medie de absorbtie a caldurii este de aprox.50-60W/ml foraj si recomandam ca forajele sa nu depaseasca 150-200 ml (ex. pompa de caldura 10kW, lungimea forajului este în acest caz 10.000W/50W/ml= 200 ml foraj sau 2 foraje x 100ml). Daca se foloseste ca sursa de caldura apa din pânza freatica trebuie realizate 2 puturi (captare/refulare). Debitul minim de apa din pânza freatica care trebuie respectat este de min. 200L/1kW pompa caldura/1h.

Panouri Solare Preturi

Pompa de caldura APA-APA (Thermia Diplomat, Diplomat Optimum/Duo, Optimum G2, Comfort, Robust si Solid) – colecteaza energia stocata în apa din pânza freatica. Functioneaza la fel ca pompa sol-apa, dar este mult mai eficienta la temperaturi mici. Asigura un sistem de încalzire cuprinzator si are coeficientul de performanta cel mai ridicat dintre toate modele.

Plasmele Termice cu control mecanic dispun doar de un buton de ON/OFF (Pornit / Oprit). Functionarea se realizeaza pe treapta maxima de putere (4). La acest model se poate atasa un termostat ambiental pentru reglarea si mentinerea temperaturii in incapere.

Pret Panou Solar : Pompa de caldura cu functionare mixta AER/APA/SOL-APA si modulul recuperator VENT (Recuperator de caldura-toate modelele Thermia) – aceasta pompa foloseste si caldura din aerul evacuat prin sistemul de ventilare al cladirii. Ajuta la realizarea de economii suplimentare, însa pompa de caldura nu poate functiona doar singular cu recuperatorul de caldura (ci prin acest sistem mixt pompa caldura-modul VENT).

Panouri Solare Preturi In cazul in care Plasma Termica este oprita (ea este pe StandBy) in cazul unei pene de curent, in momentul in care revine curentul ea va porni automat pe treapta 2. Deci daca se doreste oprirea completa a functionarii Plasmei Termice cu Auto-Restart aceasta trebuie decuplata de la alimentarea cu curent electric.

Panouri Solare Pompa de caldura APA-APA (Thermia Diplomat, Diplomat Optimum/Duo, Optimum G2, Comfort, Robust si Solid) – colecteaza energia stocata în apa din pânza freatica. Functioneaza la fel ca pompa sol-apa, dar este mult mai eficienta la temperaturi mici. Asigura un sistem de încalzire cuprinzator si are coeficientul de performanta cel mai ridicat dintre toate modele.

More results:
Panou Solar Panouri Solare Panou Incalzire

Leave a comment